από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρόταση στον Κυριάκο Βελόπουλο ετοιμάζει ο πανικόβλητος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Βελόπουλος

Ο Κυριάκος Βελόπουλος

Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2019

Η παρουσία του δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου στη Βόρεια Ελλάδα και τα υψηλά ποσοστά που λαμβάνει ο πολιτικός του φορέας "Ελληνική λύση" στον απόηχο της Συμφωνίας των Πρεσπών, έχουν δημιουργήσει τεράστιο προβληματισμό στο στρατόπεδο του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Η τυχοδιωτική στάση της ηγεσίας της ΝΔ στο Μακεδονικό και η προσπάθεια να ψαρέψει στα νερά του λαϊκισμού δεν έχει, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αποτέλεσμα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί είναι ακόμη και οι "μακεδονομάχοι" να μην στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά να επιλέγουν άλλες προτάσεις στον χώρο της άκρας Δεξιάς μιας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τους έχει πείσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχεται εισηγήσεις ώστε να κάνει πρόταση στον Κυριάκο Βελόπουλο για συνεργασία, ακόμη και για ένταξη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. "Τουλάχιστον θα περιορίσουμε τη ζημιά", λένε στη ΝΔ και δεν έχουν άδικο, αφού τα κέρδη από την ακροδεξιά στροφή του κόμματος είναι ελάχιστα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας που θυμίζουν τον "αρραβώνα" το 2012 με τον Κυριάκο Βελόπουλος, ο οποίος τελικά δεν είχε καταλήξει σε γάμο.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης του Κυριάκου Βελόπουλου στη ΝΔ λέγεται ότι εργάζονται στο παρασκήνιο οι παλαιοί του συναγωνιστές στον ΛΑΟΣ,ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης. Οι δύο αυτές περιπτώσεις, μάλιστα, είναι η τρανή απόδειξη πως η ηγεσία της ΝΔ δεν έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό ώστε να εντάξει οποιοδήποτε ακροδεξιό στοιχείο στις τάξεις της. 

Μένει να δούμε αν ο Κυριάκος Βελόπουλος θα αποδεχτεί μία πρόταση για συνεργασία σε οποιοδήποτε επίπεδο. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή