από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αποκάλυψη τώρα: Υποψήφιος της ΝΔ, εκλεκτός του Μητσοτάκη και κολλητός του Άδωνι σε «ειδική αποστολή» με στελέχη της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπάμπης Καραθάνος με τη Χρυσή Αυγή στην Αλβανία

Ο Μπάμπης Καραθάνος με τη Χρυσή Αυγή στην Αλβανία

Τρίτη, 25 Ιούνιος 2019

Πληθαίνουν, όπως αποκαλύπτει η δημοσιογραφική μας έρευνα, οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας , οι οποίοι έχουν στενή σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Τις προάλλες αποκαλύψαμε τη σχέση του δημοσιογράφου και υποψήφιου στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα του Μητσοτάκη, Δημήτρη Μαρκόπουλου με τη Χρυσή Αυγή και τον Νίκο Μιχαλολιάκο (Διαβάστε ΕΔΩ). 

Σήμερα θα επανέλθουμε (μιας και έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ) στην περίπτωση του στενού συνεργάτη του Άδωνι Γεωργιάδη, Μπάμπη Καραθάνου, ο οποίος είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία. Ακροδεξιά δράση που έχει θέσει σε κίνδυνο τους Βορειηπειρώτες στην Αλβανία, αναφορές για εμπλοκή στο σκάνδαλο Novartis και σύλληψη στην κηδεία του Κατσιφά είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν το προφίλ του Μπάμπη Καραθάνου. 

Στο ΒΙΝΤΕΟ, που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα ( το οποίο τραβήχτηκε το 2011, ο Μπάμπης Καραθάνος, ο στενός συνεργάτης του Μάκη Βορίδη και του Άδωνι Γεωργιάδη, οι σχέσεις του οποίου φτάνουν μέχρι τον Αντώνη Σαμαρά (εξάλλου υπήρξαν και οι δύο Αβερωφικοί), εμφανίζεται στην Χειμάρρα της Αλβανίας συνοδευόμενος από χρυσαυγίτες. Τον Μπάμπη Καραθάνο συνοδεύει το πρωτοπαλίκαρο του Μπαρμπαρούση της Χρυσής Αυγής, Ρομπέρτο Χαΐντι. Ο Χαΐντι εμφανιζόταν να πρωτοστατεί δίπλα στον Μπαρμπαρούση σε επιθέσεις της Χρυσής Αυγής σε βάρος μικροπωλητών – μεταναστών (λαϊκή αγορά Μεσολογγίου) και γενικά είχε πλούσια δράση στο ναζιστικό μόρφωμα την εποχή που η Χρυσή Αυγή ανέβαζε τα ποσοστά της στο πλαίσιο της μνημονιακής πραγματικότητας και ετοιμαζόταν να μπει στη Βουλή. 

Σήμερα ο Μπάμπης Καραθάνος είναι ένας από τους εκλεκτούς του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος γνωρίζει φυσικά τη δράση του υποψηφίου του. Εξάλλου έχουμε δημοσιεύσει αποκαλυπτικά ρεπορτάζ (Διαβάστε ΕΔΩ). Τις επόμενες ημέρες θα αποκαλύψουμε όλο το πλέγμα των σχέσεων των Μητσοτάκηδων με τη Χρυσή Αυγή, ένα τμήμα της οποίας, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας με τις ευλογίες φυσικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες και στη συνέχεια το αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ με τον Μπάμπη Καραθάνο. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή