από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ένα ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τον παρελθόν για τον κ. Κολλαγόνο

Ο Τσουκαλαδάκης

Ο Τσουκαλαδάκης

Δείτε τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για τον Τσουκαλαδάκη - Ο κ. Κολλαγόνο διαδηλώνει ανάλογα με τα συμφέροντά του
Σάββατο, 11 Ιούνιος 2016

Τα κανάλια της διαπλοκής σε πλήρη συνεννόηση με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξαν να στηρίξουν ως... ηγήτωρα (εδώ γελάει το παρδαλό κατσίκι) τον Γιώργο Τσουκαλαδάκη (Για το ποιος είναι ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης δείτε ΕΔΩ). 

Η συντονιστική επιτροπή του ψευτοκινήματος "Παραιτηθείτε" είναι γνωστή (Δείτε ΕΔΩ). Πρόκειται για τη μετεξέλιξη των "Μένουμε Ευρώπη" που συνετρίβησαν στο δημοψήφισμα του Ιούλη του 2015.

Όμως, πρέπει κάποιοι να μην παραμυθιάζονται. Ο κ. Τσουκαλαδάκης είναι μια πολύ περίεργη  ιστορία μπορεί να πει κανείς, αφού από συνδικαλιστής στην Ολυμπιακή Αεροπορία μετατράπηκε σε... αυθόρμητο διαδηλωτή υπέρ της ολιγαρχίας και των νταβατζήδων. Για αυτούς διαδηλώνουν οι "Παραιτηθείτε". 

Ο κύριος Τσουκαλαδάκης διαδήλωνε πριν από χρόνια υπέρ της παραμονής της Ολυμπιακής Αεροπορίας στα χέρια του ελληνικού δημοσίου. Τότε, τον Σεπτέμβριο του 2008, δηλαδή, ο κύριος Τσουκαλαδάκης διαδήλωνε κατά της Νέας Δημοκρατίας που ξεπουλούσε την Ολυμπιακή Αεροπορία. 

Οι καιροί άλλαξαν. Ο υπέρμαχος του... δημόσιου χαρακτήρα των εθνικών αερογραμμών έγινε επιχειρηματίας. Και τώρα ως επιχειρηματίας το... κολλαγόνου διαδηλώνει υπέρ της ντόπιας ελίτ, κατά του ΣΥΡΙΖΑ και εμμέσως υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Άλλαξε ο ταξικός χαρακτήρας των συμφερόντων του. Εξάλλου η Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι και τα θλιβερά απομεινάρια του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ βρίσκονται πίσω από το ψευτοκίνημα "Παραιτηθείτε". Αυτοί θέλουν να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα για λογαριασμό της ντόπιας διαπλοκής.

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ με τον Τσουκαλαδάκη πριν (από το 1.32 και μετά), και με τον Τσουκαλαδάκη μετά. Τώρα ο Τσουκαλαδάκης χρησιμοποιεί το κίνημα "Παραιτηθείτε" για να διαφημίζει το Κολλαγόνου του, όπως θα ακούσετε στο ηχητικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που ακολουθεί. Τώρα ο Τσουκαλαδάκης είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας. Τότε ήταν κατά. 

Πως λέγεται αυτός που διαδηλώνει α λα καρτ;;; Τουλάχιστον "τυχοδιώκτης" για να μην γράψουμε κάτι βαρύτερο...

Απολαύστε υπεύθυνα τον κ. Κολλαγόνο στα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που ακολουθούν:

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή