από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Μας είπαν πως δεν έχουν λεφτά» - Πυρηνική «βόμβα» και καταγγελία για τον Ολυμπιακό από το εξωτερικό

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

Κυριακή, 20 Μάιος 2018 20:36

Για αθέτηση της συμφωνίας που είχε γίνει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σλάβια Σόφιας για τη μεταγραφή του 19χρονου τερματοφύλακα, Αντώνη Στεργιάκη, έκανε λόγο ο πρόεδρος του βουλγαρικού συλλόγου, Βέντσεσλαβ Στεφάνοφ. Μιλώντας στην ιστοσελίδα temasport.com, ο Βούλγαρος επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα καυστικός και μίλησε με απαξιωτικά λόγια για την στάση των ανθρώπων των «ερυθρόλευκων» στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Τι να πω; Ήθελαν να γίνει η μεταγραφή, αλλά δεν έχουν λεφτά. Ετοιμάσαμε το συμβόλαιο, το υπέγραψαν και τώρα λένε παγώστε το. Να το παγώσουμε ενώ είναι καλοκαίρι και όχι χειμώνας. Μεγάλος σύλλογος, αλλά μικροί άνθρωποι. Δεν γίνεται να διαπραγματεύεσαι, να υπογράφεις και μετά τίποτα. Θα πω, πως θα πουλούσα κάποιον μόνο αφού έπαιρνα τα χρήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 68χρονος πρόεδρος της Σλάβια, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα για τον Στεργιάκη.

Σύμφωνα με τον βουλγαρικό Τύπο οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει στο ποσό των 700.000 ευρώ, με τον πρόεδρο της Σλάβια να επιμένει πως σύντομα θα γίνει η μεταγραφή του Στεργιάκη, αλλά σε άλλη ομάδα.

Για την ιστορία, σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες φέρονται να τα είχαν βρει για τον 19χρονο στις 700.000 ευρώ.

sdna.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή