από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δήλωση «βόμβα» - Ο Γιάγια Τουρέ δεν ήθελε να παίζει σε μία μέτρα ομάδα - «Πιστεύω ο κ. Μαρινάκης κάποια στιγμή θα καταλάβει τι...»

Μεγάλες στιγμές

Μεγάλες στιγμές

Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018

Μιλώντας στην ιστοσελίδα "gazzetta.gr", o Ουκρανός ατζέντης του Γιάγια Τουρέ είπε μεταξύ άλλων:  «Ο Γιάγια όταν ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό σίγουρα περίμενε περισσότερα από αυτά που είδε. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας έξυπνος άνθρωπος. Θέλαμε να διακόψουμε το συμβόλαιο από την στιγμή που δεν έγιναν αυτά που περίμενε ο ίδιος. Κάποιοι δημοσιογράφοι έγραψαν πως δεν είναι όπως ήταν παλιότερα, πως δεν θεωρείται πλέον ικανός ποδοσφαιριστής. 

Ο Γιάγια δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κάθεται στον πάγκο ή δεν θα παίζει καθόλου και θα πληρώνεται. Επίσης δεν θέλει να αγωνίζεται σε μια μέτρια ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μεγάλη ομάδα που ήταν πριν. Πιστεύω ο κ. Μαρινάκης κάποια στιγμή θα καταλάβει τι έχει γίνει. Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να το χάσει ο ΠΑΟΚ. Το ματς με την Ξάνθη ήταν μια 'καταστρόφα'. Ο Γιάγια δεν ήθελε να παίζει σε μια μέτρια ομάδα. Ήρθε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ήξερα από παλιά πως ήταν ο Ολυμπιακός.

Ήρθε να αλλάξει κάτι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον άκουγαν. Κρίμα. O Ολυμπιακός πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση. Φέτος μπορεί να φτάσει μέχρι δεύτερος. Δεν μπορεί να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ. Έχουν μεγάλη διαφορά οι δύο ομάδες. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στον Ολυμπιακό είναι πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μέσα στην ομάδα που έχουν γνώμη και θέλουν να αποφασίζουν. Επίσης πιστεύω πως αυτός ο προπονητής θα φύγει. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, αλλά όπως προανέφερα το πρωτάθλημα θα πάει 100% στον ΠΑΟΚ».

ΠΗΓΗ: Paok24.com

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή