από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Λιγότερα λεφτά για μεταγραφές θα δώσει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι - Όλες οι λεπτομέρειες για τις κινήσεις που θα γίνουν

ΠΑΕ Ολυμπιακός

ΠΑΕ Ολυμπιακός

Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019

H πρώτη «παραγγελιά» του Ολυμπιακού προς την πιάτσα των ατζέντηδων με φόντο το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού έχει ήδη φύγει και περιλαμβάνει την απόκτηση γκολτζή  σέντερ φορ, στόπερ, κι ενός εξτρέμ με οργανωτικές και εκτελεστικές ικανότητες.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως συν τω χρόνω δεν υπάρξουν κι άλλες κινήσεις από πλευράς «ερυθρόλευκων». Ωστόσο οι συγκεκριμένες μπαίνουν σε προτεραιότητα και ήδη έχουν αρχίσει να εξετάζονται οι πρώτες περιπτώσεις παικτών.

Μια ενδιαφέρουσα πάντως λεπτομέρεια που συνοδεύει την πρώτη «παραγγελιά» που έφυγε από την Πλατεία Αλεξάνδρας προς τα μανατζερικά γραφεία, έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος. Τι σημαίνει αυτό;

Τα μάξιμουμ συμβόλαια που προσφέρει ο Ολυμπιακός για την μετάγγιση νέου αίματος στο ρόστερ δεν θα ξεφεύγουν πάνω από τα 600-650 χιλιάρικα σε ετήσια βάση κι ως καθαρές αποδοχές. Τα συμβόλαια του ενός εκατομμυρίου, των 900, 800 και 700.000 ευρώ πάνε...περίπατατο.

Κάτι που σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να πάνε σε ένα…σιωπηρό κατέβασμα του μπάτζετ που θα διαθέσουν στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης εν όψει της νέας σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως δεν μπορεί να υπάρξει στην πορεία και μία κίνηση που θα ξεφεύγει από το συγκεκριμένο πλαφόν.

Κι αυτό από την στιγμή που προκύψει κάτι εξαιρετικό που θα συνδυάζει το αγωνιστικό με το εμπορικό…πακέτο και θα ανεβάσει την αδρεναλίνη του κόσμου...

sdna.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή