από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Πυρηνική «βόμβα» στη Θεσσαλονίκη: Με ποιον κατεβαίνει στις εκλογές ο Γιώργος Κούδας

Ο Γιώργος Κούδας

Ο Γιώργος Κούδας

Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019

Στον στίβο της πολιτικής «μπαίνει» ο θρύλος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας, που θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στις επερχόμενες εκλογές.

Την υποψηφιότητα του «Μεγαλέξανδρου» με τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον», ανακοίνωσε ο κ. Ορφανός, μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου.

Ο Γιώργος Κούδας είπε:

«Με αυτά που μου έχει πει ο Γιώργος έχω πειστεί. Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής. Έχω μάθει να δουλεύω, έχω ζήσει τη Θεσσαλονίκη, γνωρίζω την πόλη από τα παιδικά μου χρόνια που έζησα στην Ολυμπιάδος. Όταν αυτή η ομάδα αρχίσει να λειτουργεί με δήμαρχο τον Γιώργο θα κάνω ότι μπορώ για να βελτιώσω την πόλη», είπε ο κ Κούδας για την πρόκληση – πρόσκληση όπως είπε που δέχτηκε από τον Γιώργο Ορφανό.

Για το γήπεδο της Τούμπας αναφέρθηκε μάλιστα:

«Είμαστε ιδιαίτερα θετικοί να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον δικό του σύγχρονο χώρο», είπε ο κ Ορφανός, με τον κ Κούδα να συμπληρώνει πως «θα γίνει ένα στολίδι για την πόλη».

«Σε τελική μορφή, θα δείτε το πρόγραμμα μας αλλά και το σύνολο του συνδυασμού στις 5 Μαΐου, ο πολίτης θα έχει τρεις βδομάδες για να κάνει την τελική επιλογή» τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός

inpaok.com

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή