από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ψηφίζουν Κόκκαλη - Μυστική δημοσκόπηση κόλαφος για Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης

Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης

Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2019

Στο πλαίσιο της διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον χορηγό της ΝΔ, Βαγγέλη Μαρινάκη και στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κόκκαλη, πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρασκήνιο έχει διενεργηθεί δημοσκόπηση με τα ερωτήματα να τίθενται αποκλειστικά σε φιλάθλους και οπαδούς του Ολυμπιακού με το ερώτημα: Ποιος θεωρείτε καλύτερο πρόεδρο-/ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού; Τον Βαγγέλη Μαρινάκης ή οτον Σωκράτη Κόκκαλη;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το αποτέλεσμα είναι συντριπτικό υπέρ του Σωκράτη Κόκκαλη. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης "πληρώνει" την ταύτιση με ένα πολιτικό κόμμα, όπως η ΝΔ, αλλά και τις αποτυχημένες τελευταίες χρονιές της ομάδας.

Δεν είναι λίγο εξάλλου ο πάλαι ποτέ μόνιμος πρωταθλητής να έχει ως ταβάνι την δεύτερη θέση (και αυτή όχι σίγουρη, με ανταγωνιστές την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο) μιας και πλέον δύσκολα κάποια ελληνική ομάδα μπορεί να ανταγωνιστεί τον ΠΑΟΚ. Ο Μαρινάκης δείχνει να μην μπορεί να ακολουθήσει τον Ιβάν Σαββίδη. 

Και εδώ που τα λέμε, ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει άδικο. Παλαιότερα έβλεπε Ριβάλντο, Τζιοβάνι, Καρεμπέ κλπ και τώρα Μπουχαλάκη και Μιράντα.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή