από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Mεγάλο σκάνδαλο στην Ελλάδα...» - Χαμός στην Ευρώπη για την υπόθεση υποβιβασμού του Ολυμπιακού - Κόλαφος για Μαρινάκη

Η φωτό είναι από το sdna.gr

Η φωτό είναι από το sdna.gr

Ιταλικά, αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά, ολλανδικά media με αλλεπάλληλα άρθρα σε όλη την Ευρώπη μιλούν για σκάνδαλο στην Ελλάδα, με ορατό τον υποβιβασμό για τον Ολυμπιακό!
Σάββατο, 25 Απρίλιος 2020

Τον γύρο της Ευρώπης (και όχι μόνο) κάνει πλέον το θέμα με την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας που προτείνει τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού. 

Σκάνδαλο στην Ελλάδα: Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να υποβιβαστεί γράφει η ισπανική εφημερίδα AS, την ώρα που η καταλανική Sport προσθέτει: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να πέσει στην δεύτερη κατηγορία».

«Για μεγάλο σκάνδαλο στην Ελλάδα» γράφει η ρουμανική Fanatik, ενώ το θέμα φτάνει ως την Αργεντινή με το Tyc Sports να αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να υποβιβαστεί για στημένα παιχνίδια».

Η παρουσία πολλών Πορτογάλων στο ρόστερ του, αλλά και του Πέδρο Μαρτίνς κάνει τα πορτογαλικά Μέσα να ασχοληθούν εκτενώς με το θέμα: «Κοντά σε υποβιβασμό ο Ολυμπιακός, λόγω διαφθοράς», τονίζει η Ojogo, ενώ η Record εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος: «Ο Ολυμπιακός ρισκάρει έναν υποβιβασμό λόγω διαφθοράς». 

Κι όσο περνάει η ώρα τα δημοσιεύματα γίνονται όλο και περισσότερα από όλο και περισσότερες χώρες, με την επικοινωνιακή ζημιά στο όνομα του Ολυμπιακού σε διεθνές επίπεδο να είναι μεγάλη από αυτή την ιστορία.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή