από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Μοιραία θα αποκλειστεί από το αγγλικό ποδόσφαιρο...» - Δημοσίευμα κόλαφος από την μεγαλύτερη ιταλική αθλητική εφημεριδα για Μαρινάκη

Πανευρωπαϊκός διασυρμός

Πανευρωπαϊκός διασυρμός

Κυριακή, 26 Απρίλιος 2020

«Η Νότιγχαμ σε μπελάδες», τιτλοφορείται το ειδησεογραφικό αφιέρωμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η κορυφαία αθλητική εφημερίδα ενημερώνει αναλυτικά τους αναγνώστες της για το σκάνδαλο που φέρνει τον Ολυμπιακό στα πρόθυρα του υποβιβασμού και τον ιδιοκτήτη του σε ποινή ισόβιου αποκλεισμού, ενώ πιθανολογεί ότι θα ακολουθήσει εξοστρακισμός του Μαρινάκη από το αγγλικό ποδόσφαιρο.

«Οι σκιές από το 2015 πέφτουν όχι σε ένα πρωτάθλημα, αλλά σε δύο. Μοιραία οι εξελίξεις θα ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό που θα αποκλείσει τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ», γράφουν οι Ιταλοί. «Πρόκειται για έναν σύλλογο θρυλικό, αλλά βασανισμένο. Η εμπλοκή του Μαρινάκη στα διοικητικά της έμοιαζε με ιδανικό εφαλτήριο προς την κορυφή, αλλά αυτή η ιστορία αποτελεί ψυχρολουσία».

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρισκόταν στην 5η θέση της Championship όταν διακόπηκαν τα πρωταθλήματα, δηλαδή μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ για προβιβασμό στη χρυσοφόρο Premier League.  

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή