από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΦΩΤΙΑ στο λιμάνι: Γιατί δεν διώχνουν ακόμη τον Γκαρσία από τον Ολυμπιακό

Ο Όσκαρ Γκαρσία

Ο Όσκαρ Γκαρσία

Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 15:30

Το ότι ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται φέτος, δεν χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει από μπάλα για να το καταλάβει. Το ότι ο Όσκαρ Γκαρσία μάλλον δεν κάνει για τον Ολυμπιακό δεν είναι ψέμμα. Το ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι δυσαρεστημένος με τις επιλογές της διοίκησης μπορεί εύκολα να το καταλάβει κάποιος αρκεί να κάνει μία βόλτα στα σόσιαλ μίντια. Το ότι ο Όσκαρ Γκαρσία δεν κάνει για μεγάλες ομάδες αποδεικνύεται και από το γεγονός πως τα έκανε χειρότερα μετά τον Λεμονή.

Η χρονιά, έτσι κι αλλιώς, είναι χαμένη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα χρειαστεί να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη το καλοκαίρι αν θέλει ο Ολυμπιακός του χρόνου να είναι ανταγωνιστικός, να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση και να μην χρειάζεται σε αποκριάτικα παιχνίδια να πέφτουν οι παράγοντες, οι προπονητές και οι παίκτες σαν τα κοτόπουλα όταν θα περνάνε σερμπατίνες επάνω από τα κεφάλια τους.

Αυτό που λένε οι κακές γλώσσες πάντως είναι το εξής. Δεν διώχνουν ακόμη τον Γκαρσία επειδή φοβούνται μην βγει σε κανένα Μέσο του εξωτερικού και αρχίσει να κελαηδάει για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, όπου ο Ολυμπιακός φοβήθηκε να κατέβει στο χορτάρι για να αποφύγει τον διασυρμό. Μην αρχίσει και κελαηδάει δηλαδή για τα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες. Ο νοών νοείτω. 

Περιμένουν να ξεχαστεί - αν ξεχαστεί - λιοπόν το θέμα και μετά θα ο Γκαρσία θα πάρει δρόμο για να πάει στον Ολυμπιακό νέος προπονητής κατά πάσα πιθανότητα Έλληνας. 

Βέβαια πολλά θα κριθούν και στο... ντέρμπι με τον Πλατανιά. Γιατί με βάση την εικόνα του Ολυμπιακού ντέρμπι θα είναι το ματσάκι.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή