από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ρουκέτες» από τον Γιώργο Βασιλειάδη για τα πολιτικά κίνητρα του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Βασιλειάδης

Ο Γιώργος Βασιλειάδης

Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018

Για την αδιάλλακτη στάση που κρατά ο Ολυμπιακός σχετικά με τις έγγραφες δεσμεύσεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μίλησε ο Γιώργος Βασιλειάδης, σε συνέντευξη του στο SkySports.

Αναλυτικά όσα επεσήμανε:

«Τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικά και λιγότερο αθλητικά. Φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρηθεί το πρόβλημα. Εγώ θέλω να υπάρξει εκεχειρία έως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να διαμορφώσουμε νέους κανόνες», ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε ότι «η FIFA έχει κουραστεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο» και πως «οι παράγοντες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση».

«Η FIFA περιμένει από την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ελλάδας, και όχι από το κράτος, να δείξει ότι επιθυμεί κάτι να αλλάξει. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι παράγοντες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση και νομίζουν ότι παίζουμε παιχνίδια. Όμως αυτή τη στιγμή δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι. Έχουν κουραστεί με εμάς. Η ποδοσφαιρική κοινότητα δεν ενδιαφέρεται για το προϊόν. Έχουμε να κάνουμε για ένα οικονομικό προϊόν, το οποίο φυσικά επηρεάζει αρκετό κόσμο, αλλά παραμένει ένα προϊόν που πρέπει να προστατεύσουμε».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή