από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Σκληρή απάντηση από τον Ιβάν Σαββίδη - Με ποιες κινήσεις αντεπιτίθεται ο επιχειρηματίας

Ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης

Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 22:32

Σκληρή είναι η απάντηση που δίνει ο όμιλος επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας BuzzFeed. Ο Όμιλος Σαββίδη προειδοποιεί σε όλους τους τόνους πως θα προσφύγει στην δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνύσεις και αγωγές δεδομένου πως το δημοσίευμα εμπλέκει τον επιχειρηματία σε ανυπόστατα, ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Το δημοσίευμα του BuzzFeed σχετίζεται με τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ που υποστήριζε ότι Έλληνες επιχειρηματίες υποκινούν βίαιες ενέργειες ενόψει του δημοψηφίσματος στα Σκόπια 

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο όμιλος επιχειρήσεων Ιβάν Σαββίδη με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας BuzzFeed, σημειώνει:

«Καθιστούμε σαφές σε όλους τους τόνους πως ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα όσα αναφέρονται στο απολύτως ψευδές και άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα.

Για το λόγο αυτό, τις αμέσως επόμενες ώρες και αξιοποιώντας όλα τα ένδικα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, θα προβούμε στην κατάθεση μήνυσης και αγωγής εναντίον του μέσου, καθώς και των συντακτών του ανυπόστατου αυτού δημοσιεύματος».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή