από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Φωτιά» βάζει το Forbes με δημοσίευμα για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη - Το 1,7 δισ. ευρώ και τα ερωτήματα

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με την σύζυγό του

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με την σύζυγό του

Ιδιαίτερη εντύπωση έρχεται να προκαλέσει το γνωστό περιοδικό Forbes που αναφέρει πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη επενδύει μέχρι και σήμερα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Τρίτη, 05 Μάρτιος 2019 21:12

Είναι το δημοφιλέστερο περιοδικό σε θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας, των οικονομικών και των επενδύσεων. Ο λόγος για το αμερικανικό περιοδικό Forbes που στην πιο πρόσφατη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη αναφέρει και τον Βαρδή Βαρδινογιάννη με την οικογένειά του στη θέση 1349.

Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, δεν είναι πως περιλαμβάνει μία  από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Ελλάδας στη σχετική λίστα, αλλά στο κομμάτι που γίνεται αναφορά στις δραστηριότητές της. Εκεί, λοιπόν, επισημαίνεται πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη εκτός από την Motor Oil, επενδύει στο χώρο της ναυτιλίας και των οικονομικών αλλά και σε ομάδες ποδοσφαίρου.

Το ερώτημα, βεβαίως, που γεννάται είναι σε ποια ομάδα επενδύει αφού δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ως τώρα γνωστό. Από εκεί και πέρα, η συγκεκριμένη λίστα η οποία έχει ημερομηνία τελευταία ανανέωσης την 3η Μαρτίου του 2019 και άρα θεωρείται πλήρως ενημερωμένη, έχει την οικογένεια Βαρδινογιάννη στη θέση που προαναφέρθηκε με βάση την περιουσία της που ανέρχεται στα 1,7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, αναφορά γίνεται και στον μεγαλύτερο σε ηλικία γιο του Βαρδή, Γιάννη, που είναι αντιπρόεδρος της εταιρίας Motor Oil αλλά και στον ανιψιό του, Νίκο, που είναι επίσης ένας από τους μεγαλομετόχους.

sdna.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή