από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Η Ελένη μας παρακαλούσε και εμείς την...» - ΣΟΚάρει η ομολογία του δράστη της φρικτής δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρόδος

Ρόδος

Τετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018 12:40

Σοκάρει η ομολογία του 19χρόνου Αλβανού ενός εκ των δραστών, της φρικτής δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο και την αποτελειώσαμε

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, το πόσο φρικιαστικό ήταν το τέλος της Ελένης στα χέρια των δύο αδίστακτων νεαρών. Η ομολογία του 19χρόνου Αλβανού κυριολεκτικά είναι βγαλμένη από ταινία θρίλερ.

«Η Ελένη μας να την πάμε στο νοσοκομείο, το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε… τελικά φύγαμε με το βαν και την πετάξαμε ζωντανή, στην θάλασσα στους Πεύκους.»

Στον ανακριτή νωρίς το πρωί, υπό τον φόβο επεισοδίων και λιντσαρίσματος, μεταφέρθηκαν οι φερόμενοι ως δράστες, της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Τους συνόδευαν οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος

Ο Μ. Κ. και ο Α. Λ. λίγο πριν τις 8 το πρωί μεταφέρθηκαν τρέχονταςστον ανακριτή για να απολογηθούν για το στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Η επιλογή αυτής της ώρας έγινε, διότι δεν υπάρχει κόσμος τέτοια ώρα έξω από το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου. Η τοπική κοινωνία είναι εξαγριωμένη με τους δύο νεαρούς και υπήρχε φόβος λιντσαρίσματος αν η μεταφορά τους γινόταν σε ώρα αιχμής. Μάλιστα τους δράστες τους συνόδευαν οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος.

Την Παρασκευή θα απολογηθούν

Οι νεαροί δράστες επιρρίπτουν ο ένας στον άλλον την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας. Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

neaselida.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή