από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Συγκλονίζει η ανατριχιαστική περιγραφή του φίλου του Γιάννη Σπανού που τον βρήκε νεκρό

Ο Γιάννης Σπανός

Ο Γιάννης Σπανός

Παρασκευή, 01 Νοέμβριος 2019

Συγκίνηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Γιάννη Σπανού. Η μονάκριβη ανιψιά του μουσικοσυνθέτη, Σοφία, η οποία βρισκόταν στην Αθήνα, μη μπορώντας να βρει τον θείο της, πήρε τηλέφωνο τον φίλο του προκειμένου να τον εντοπίσει.

«Επικοινώνησε μαζί μου για να δει τι συμβαίνει. Αμέσως έτρεξα στο σπίτι του Γιάννη για να δω αν είναι καλά. Κρατούσα κλειδιά που μου είχε δώσει ο ίδιος γιατί τον φρόντιζα εδώ στο Κιάτο όπου έμενε μόνιμα πλέον» είπε στην «Espresso» συντετριμμένος ο επιστήθιος φίλος του.

«Φώναξα δυο τρεις φορές έξω από το σπίτι και όταν είδα ότι δεν απαντούσε, πήρα τα κλειδιά και άνοιξα. Φώναξα «Γιάννη, Γιάννη» και όπως πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα, τον είδα ξαπλωμένο στο κρεβάτι με τις πιτζάμες. Σαν να κοιμόταν. Κατάλαβα ότι ήταν νεκρός. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε παραπονεθεί για κάτι» τόνισε ο φίλος του με σπασμένη φωνή στην εφημερίδα.

Αμέσως ο ίδιος πήρε τηλέφωνο την ανιψιά του και έναν γιατρό της περιοχής. «Ο γιατρός μας είπε πως ήταν νεκρός από το προηγούμενο βράδυ γιατί το σώμα του είχε ήδη παγώσει».

instanews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή