από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα αποκάλυψε τι θα κάνει ο καταζητούμενος πελάτης του τις επόμενες ημέρες

Ο Αρτέμης Σώρρας

Ο Αρτέμης Σώρρας

Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 23:37

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του φυγόποινου προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις», Βασίλης Νουζέλας, είπε ότι ο Αρτέμης Σώρρας αναμένεται να απαντήσει με μήνυση στον κουμπάρο του και δικηγόρο Φώτη Λεπίδα που στάθηκε η αφορμή για την καταδίκη του.

Αν και ο Αρτέμης Σώρρας με τη σύζυγό του παραμένουν άφαντοι, μετά την καταδίκη τους σε κάθειρξη 8 ετών και 5ετη στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων, φρόντισαν να φτάσει τα χέρια του δικηγόρου Βασίλη Νουζέλα πληρεξούσιο προκειμένου να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ελπίζοντας ότι θα ανατρέψει, έστω και προσωρινά, την δικαστική απόφαση που τους στέλνει στη φυλακή.

Ο δικηγόρος κατέθεσε έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Παράλληλα, όπως ήταν αναμενόμενο, με αίτηση του ζητεί αναστολή εκτέλεσης της ποινής υπό όρους μέχρι να κριθεί και πάλι σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση.

«Ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται προφανώς στην Ελλάδα και σύντομα τις επόμενες ημέρες θα είναι παρών, για να υποστηρίξει και να διατρανώσει την αλήθεια και την αθωότητά του», δήλωσε ο συνήγορός του, κ. Νουλέζας στον ΑΝΤ1.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή