από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Μικροεπεισόδια από ελάχιστους οπαδούς του Ολυμπιακού στον Πειραιά πριν την ομιλία Τσακαλώτου

Επεισόδια

Επεισόδια

Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2018

Περίπου 70 με 80 άτομα προσπάθησαν να κινηθούν προς το ξενοδοχείο "Piraeus Theoxenia", επί των οδών Καραολή & Δημητρίου 23, στον Πειραιά, όπου το βράδυ είναι προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τακαλώτου, αλλά εμποδίστηκαν από φραγμό της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια άτομα έριξαν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.

Τα συγκεντρωμένα άτομα βρίσκονται περιμετρικά των οδών, ενώ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 41 λίγη ώρα αργότερα η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά σε κάδο απορριμάτων, που αντιμετωπίστηκε άμεσα. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σημειώνεται ότι από την περασμένη Πέμπτη 22 Μαρτίου είχε ανακοινωθεί ότι σήμερα, με διοργανωτή τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια", με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιείτο σε πολυχώρο στην οδό Καραϊσκου στον Πειραιά, ωστόσο λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της, με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε ότι "Λόγω προβλήματος του ιδιοκτήτη υπάρχει αλλαγή στο χώρο της συγκεκριμένης εκδήλωσης". Τελικά η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Piraeus Theoxenia". Σημειώνεται ότι μέσω ιστοσελίδων κοινωνικών δικτύωσης οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού καλούσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοραή.

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή