από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Τουρκικά ΜΜΕ: Πράκτορας της CIA ο Βαρθολομαίος - Παρείχε βοήθεια στο πραξικόπημα Γκιουλέν

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2020

Δημοσιογράφος της φιλο-κυβερνητικής εφημερίδας «Σαμπάχ», εκτιμά ότι το καθεστώς του τζαμιού της Αγίας Σοφίας θα διασφαλιστεί.

Ο Οκάν Μουντερίσογλου διαβεβαιώνει πάντως ότι η απόφαση του ΣτΕ θα είναι ομόφωνη και ότι η απόφαση αυτή τη στιγμή είναι στη φάση της σύνταξής της. «Η απόφαση θα είναι πολύ συγκεκριμένη και θα εξαλείψει τις συζητήσεις ριζικά», αναφέρει.

«Πράκτορας της CIA ο Βαρθολομαίος – Παρείχε βοήθεια στο πραξικόπημα Γκιουλέν»

Συνεχίζεται το όργιο λασπολογίας προς την ελληνική πλευρά. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των τουρκικών ΜΜΕ μπαίνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Οι χθεσινοί «προπηλακισμοί» του τουρκικού τύπου κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου δίνουν σήμερα τη σειρά τους στις υπόνοιες που αφήνει αρθρογράφος της εφημερίδας «Γενί Σαφάκ» για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο λέγοντας ότι μαζί με τη CIA παρείχε βοήθεια στον Φετουλάχ Γκιουλέν για το πραξικόπημα το 2016.

«Αν το πραξικόπημα πετύχαινε, ο ‘Άγιος αυτός Άνθρωπος’ (σ.σ. Βαρθολομαίος), όπως τον χαρακτήρισε ο πρώην διευθυντής της ‘Χουριέτ’ Ερτουγρούλ Οζκιόκ, θα ήταν ο πρώτος που θα επισκεπτόταν για να συγχαρεί τον προδότη Φετουλάχ Γκιουλέν και για να του δείξει πόσο τον αγαπάει», γράφει ο Ταμέρ Κορκμάζ στη «Γενί Σαφάκ», ο οποίος κάνοντας παράλληλα κι ένα λογοπαίγνιο με το όνομα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου τον χαρακτηρίζει «Αρχι-βρωμερό» και «βλαμμένο», τα «αλαζονικά λόγια» του οποίου θα λάβουν την απάντησή τους σε λίγες ημέρες.

Την ίδια ώρα ο αρθρογράφος Αχμέτ Χακάν της «Χουριέτ» αναφέρει επίσης ότι «αν ανοίξει η Αγία Σοφία, θα έχει συμβάλει σε αυτό και ο συγκεκριμένος Αρχιεπίσκοπος».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή