από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δεν θα πιστεύετε με ποιο ποσό πουλά τη βίλα της Πάτμου η Τζένη Μπαλατσινου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού

Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 12:35

Τα τελευταία 15 χρόνια η Πάτμος είναι το ησυχαστήριο της. Είναι το μέρος όπου πηγαίνει πάντοτε τα καλοκαίρια. Απλώς τις περισσότερες φορές πήγαινε εκεί με παρέα. Είτε με τις κόρες της και τον γιο της, είτε με τον Πέτρο Κωστόπουλο όσο ήταν μαζί, είτε εσχάτως με τον Βασίλη Κικίλια. Φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς και η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της εκεί.

Όπως αναφέρει η Αλεξάνδρα Τσόλκα σε κείμενο της και όπως σχολίασαν και στο Happy Day, το σπίτι στην Πάτμο είναι ένα παλιό αρχοντικό που αγόρασε με προσωπικά της χρήματα η Μπαλατσινού πίσω στο 2004 περίπου και από τότε δεν περνάει καλοκαίρι που να μην ζήσει μερικές μέρες εκεί.

Φέτος το καλοκαίρι είναι διαφορετικό από τ΄άλλα. Η Αμαλία, η μεγάλη κόρη, είναι στο Σαν Φρανσίσκο. Η Αλεξάνδρα, η μικρή κόρη, είναι στην Ουάσινγκτον και πιθανότατα θα κάνει διακοπές με την Αμαλία. Ο Μάξιμος είναι πλέον 12-13 ετών και συνήθως το καλοκαίρι περνάει πολύ χρόνο με τον μπαμπά Πέτρο. Όλα αυτά οδήγησαν τη Τζένη Μπαλατσινού στην απόφαση να πουλήσει το σπίτι για 500.000 ευρώ.

neaselida.gr

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή