από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Φαρμακερές ατάκες που... τσακίζουν κόκκαλα από πασίγνωστο πρόσωπο για το ζεύγος Λυκουρέζου και Καλογρίδη

Λυκουρέζος και Καλογρίδη

Λυκουρέζος και Καλογρίδη

Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018 16:26

Η γλώσσα της Μαρίας Ιωαννίδου... τσάκισε κόκαλα! Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε το ειδύλλιο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την εκκεντρική ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη και τους... πήγε «μια στο καρφί και μια στο πέταλο». 

«Καλά κάνει ο άνθρωπος, η ζωή είναι μικρή, λίγη. Τη Νατάσα Καλογρίδη δεν την ξέρω προσωπικά, αλλά από τη στιγμή που του δίνει χαρά είναι πάρα πολύ σημαντικό» είπε, δίνοντας εμμέσως πλην σαφώς τις... ευλογίες της για τη σχέση του 84χρονου ποινικολόγου με την 55χρονη καλλιτέχνιδα.

Και συνέχισε: «Τι πιστεύω εγώ; Του κόστισε πολύ η απουσία της Ζωής και δεν μπορούσε να το σηκώσει όλο αυτό. Μόνο και μόνο που μπορεί ο άνθρωπος να πεθάνει -χτύπα ξύλο!- βρήκε μια γυναίκα που του δίνει χαρά. Μπράβο του. Δεν συγκρίνονται οι δύο κυρίες (σ.σ.: Λάσκαρη - Καλογρίδη), καμία σχέση, σας παρακαλώ, καμία σχέση! Καμία απολύτως σχέση!» τόνισε η ηθοποιός, που τη νέα χειμερινή περίοδο θα πάρει μέρος στη θεατρική αναβίωση του έργου «Μαριχουάνα Stop».

Ωστόσο την καλύτερη ατάκα την κράτησε για το τέλος. «Μπράβο της που είναι τόσο ζωντανή, έχει ενέργεια, μπρίο, χιούμορ και όλα αυτά τον καλύπτουν. Καλά να είναι! Εγώ νομίζω ότι του πέφτει και μεγάλη» σχολίασε η Μαρία Ιωαννίδου και κατόπιν έσκασε στα γέλια!

espressonews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή