από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Μανιαδάκης, η Novartis, η τραγουδίστρια και η χλιδάτη ζωή - Η βίλα και το αυτοκίνητο των 200.000 ευρώ

Η Χριστίνα Φαρμάκη και ο Νίκος Μανιαδάκης

Η Χριστίνα Φαρμάκη και ο Νίκος Μανιαδάκης

Πέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019

Τα ονόματα ενός αταίριαστου εκ πρώτης όψεως ζευγαριού, είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας πριν από καιρό η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με αφορμή τη δικογραφία για τη Novartis. Πρόκειται για τα ονόματα του καθηγητή με θητεία στην Οξφόρδη, Νίκου Μανιαδάκη, ο οποίος ήταν προστατευόμενος μάρτυρας για την υπόθεση Novartis και τώρα βρίσκεται στη θέση του κατηγορούμενου και της άλλοτε ντίβας του λαϊκού τραγουδιού, Χριστίνας Φαρμάκη.

Η προστατευόμενη μάρτυρα με το όνομα Αικατερίνη Κελέση στην πρώτη της κατάθεση αναφέρει το όνομα του Νίκου Μανιαδάκη και ισχυρίζεται ότι «η Novartis έδωσε χρήματα σε εταιρία συμφερόντων της συζύγου του, Χριστίνας Φαρμάκη, προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε να έρθει σε επαφή  ο Φρουζής με υπουργό και τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα στον τομέα του φαρμάκου».

Όπως ανέφεραν τον περασμένο Φεβρουάριο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ , ο Ν. Μανιαδάκης με τη σύζυγο του Χ. Φαρμάκη είχαν συστήσει στο παρελθόν εταιρία μέσω της οποίας προσέφεραν υπηρεσίες σε φαρμακευτικές εταιρίες. Πρόκειται για συνεργασίες που σχετίζονταν με διάφορα έργα μελέτης στον τομέα του φαρμάκου.

Η εφημερίδα επίσης ανέφερε ότι ο κ. Φαρμάκης είχε δουλέψει ως στέλεχος σε μεγάλες πολυεθνικές ενώ είχε διατελέσει και διοικητής και πρόεδρος στα νοσοκομεία Πατρών και Ηρακλείου. Όμως όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα ήταν ρέκτης της καλής ζωής και αυτό δεν περνούσε απαρατήρητο από τους γείτονες του στο Διόνυσο όπου έχει νεόκτιστη εντυπωσιακή μονοκατοικία, αλλά και τρία αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων μια εντυπωσιακή ξεσκέπαστη Aston Martin  ρώματος ασημί και αξίας 200.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η εφημερίδα κάποιοι αναρωτιούνται πως γίνεται το ζευγάρι να έχει στην κατοχή του ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο και να συντηρεί ένα τεράστιο σπίτι μόνο και μόνο με το μισθό του καθηγητή από τη στιγμή που η σύζυγός του δεν εργάζεται.

Πάντως, στην περιοχή είχε πέσει σαν βόμβα η είδηση της εφόδου της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι τους.

Σε ότι αφορά στην Χριστίνα Φαρμάκη, αν ανατρέξει κανένας στη μνήμη του θα την θυμηθεί το 1990 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 τότε που τον τίτλο είχε κερδίσει η Τζένη Μπαλατσινού. Στη συνέχεια βέβαια η κ. Χριστίνα Φαρμάκη πέρασε από την πασαρέλα της ομορφιάς, στις ταμπέλες έξω από τα μαγαζιά της νυχτερινής διασκέδασης. Μέχρι το 2001 που γνωρίζεται, ερωτεύεται και στη συνέχεια παντρεύεται τον φέρελπι επιστήμονα Νίκο Μανιαδάκη

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή