από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Αν είναι δυνατόν...» - Κατέρρευσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Ποιοι βρίσκονται στο πλευρό του

Λυκουρέζος και Καλογρίδη

Λυκουρέζος και Καλογρίδη

Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2019

Τη Μεγάλη Δευτέρα απολογείται ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά την προθεσμία που πήρε από τον ανακριτή. Δηλώνει έκπληκτος και σοκαρισμένος από τη σύλληψη και τις κατηγορίες ο γνωστός ποινικολόγος. Τι δήλωσε έξω από το γραφείο του ανακριτή όπου οδηγήθηκε υπό άκρα μυστικότητα.

«Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο γνωστός ποινικολόγος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Στο πλευρό του για να τον στηρίξουν βρίσκονται η κόρη του, από το γάμο του με τη Ζωή Λάσκαρη, Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου αλλά και η σύντροφός του, ηθοποιός, Νατάσα Καλογρίδη.

Η σύλληψή του, το απόγευμα της Πέμπτης (18.04.2019) στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε αίσθηση. Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τον ειδικό εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας» τον φυλακών Κορυδαλλού. Τόσο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όσο και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από το 2014 και απόπειρα εκβιασμού. Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (22.04.2019) πήρε και ο Θ. Παναγόπουλος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή