από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Νέο επεισόδιο με Βαρδινογιάννη και Αλιμόνου - Η διαμάχη και οι 18.000 ευρώ

Βαρδινογιάννης και Αλιμόνου

Βαρδινογιάννης και Αλιμόνου

Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019

Ο γάμος τους το 2006 συζητήθηκε πολύ στους κοσμικούς κύκλους. Το διαζύγιό τους λίγα χρόνια αργότερα προκαλεί ακόμη δημοσιεύματα καθώς το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια.

Η Τζίνα Αλιμόνου και ο επιχειρηματίας Παύλος Βαρδινογιάννης έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που τους χάρισε τέσσερα παιδιά αλλά το διαζύγιό τους έφερε έναν τεράστιο δικαστικό Γολγοθά και για τους δύο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» πριν από λίγες εβδομάδες εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο επιχειρηματίας κατά της πρώην συζύγου του.

Αυτά αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέα αίτηση ζητούσε το ποσό να μειωθεί στα 7 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του επιχειρηματία κι έτσι θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε μήνα 18 χιλιάδες ευρώ ως διατροφή στην πρώην σύζυγό του.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης που διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό αναμένεται στην Ελλάδα στις Αρχές του επόμενου μήνα. Ο επιχειρηματίας θα πάρει τα τέσσερα παιδιά του για διακοπές, ενώ θα έχει ακόμη 15 μέρες τον Αύγουστο σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου.

Παραμένει άγνωστο αν η Τζίνα Αλιμόνου θα βρίσκεται μαζί τους ή αν θα επιλέξει να μην εμφανιστεί καθόλου.

dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή