από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Έτρωγα ξύλο, μου έριχνε μπινελίκια και μου έλεγε να μην...»

Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού

Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού

Κυριακή, 30 Ιούνιος 2019

Ο Πέτρος Κωστόπουλος "ξεσκεπάζει" πρώτη φορά τα πάντα για την σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού και αποκαλύπτει: "Έτρωγα ξύλο!"

Η εξομολόγησή του προκάλεσε σοκ. Για πρώτη φορά ο παρουσιαστής έβγαλε στη δημοσιότητα άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του με την πρώην σύζυγό του από την περίοδο που παρουσίαζαν την πρωινή εκπομπή στο “MEGA”, κρατώντας μάλιστα το διαζύγιό τους ως επτασφράγιστο μυστικό. Αν και τίποτα τότε δεν μαρτυρούσε πως η συνεργασία τους ήταν... εκρηκτική, όπως τόνισε ο παρουσιαστής, όταν τα φώτα έσβηναν στο πλατό επικρατούσε ο απόλυτος πανικός.

Διαβάστε τι δήλωσε στο AthensMagazine:

“Έτρωγα ξύλο από τη Τζένη στα break. Ήταν δύσκολα”, αποκαλυψε για πρώτη φορά, καταρρίπτοντας την εικόνα της αρμονικής τηλεοπτικής τους συνύπαρξης. Δίχως να μασά τα λόγια του ο Πέτρος ξεκαθάρισε πως αρκούσε το παραμικρό για να ξεκινήσει “μάχη” ανάμεσά τους, με την εκπομπή να είναι έτοιμη να τιναχτεί στον αέρα. Αιτία τις περισσότερες φορές ήταν ο καυστικός τρόπος με τον οποίο ο Κωστόπουλος σχολίαζε την επικαιρότητα και τα πρόσωπα της τηλεόρασης, κάνοντας παράλληλα τη Τζένη να βράζει από θυμό. Αν και στον αέρα προσπαθούσε να διατηρήσει τη ψυχραιμία της, κάνοντας του νοήματα και σπρώχνοντάς τον με το πόδι της, όταν δεν τους έπιανε η κάμερα, στα διαλείμματα ερχόταν η έκρηξη.

“Μου έριχνε μπινελίκια και μου έλεγε δεν πρέπει να μιλάω έτσι και να μην προσβάλλω τις γυναίκες”, δήλωσε πρόσφατα ο Πέτρος. Αν και σήμερα το αντιμετωπίζει με χιούμορ, βλέποντας εκείνη την περίοδο την πρώην σύζυγό του να του μιλάει με έντονο ύφος, θέλοντας να του κόψει τη φόρα, περνούσε στην αντεπίθεση. Συχνά οι τόνοι στο πλατό ανέβαιναν, με τον παρουσιαστή να εξηγεί στην πρώην σύζυγό του σε έντονο ύφος πως αυτό είναι το στυλ του και πως αν για κάτι τον ξεχωρίζουν οι τηλεθεατές είναι για το ότι λέει την άποψή του χωρίς περιτυλίγματα.

“Υπήρχαν φορές που τα αίματα είχαν ανάψει για τα καλά και δεν ξέραμε αν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η εκπομπή”, αποκαλύπτει πρών συνεργάτης τους. Παρότι ο Πέτρος και η Τζένη είναι από τα λίγα ζευγάρια της showbiz που κατάφεραν να διατηρήσουν άριστες σχέσεις και μετά τον χωρισμό τους, ο Πέτρος θεωρεί λάθος το ότι αποφάσισαν πριν δυο χρόνια να κάνουν μαζί μια εκπομπή. “Δεν πρέπει να δουλεύεις μαζί με τη γυναίκα σου. Πιστεύω ότι έτσι δημιουργείται τριβή στο ζευγάρι και αυτό είναι κρίμα. Γι' αυτό και στις εκδόσεις που είχα δεν ήταν εκεί η Τζένη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος

youweekly.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή