από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Αδιανόητο: Τα διαλύει όλα λίγο μετά τον γάμο και την υπουργοποίηση Κικίλια

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας/ Η φωτό είναι από το Europost.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας/ Η φωτό είναι από το Europost.gr

Κυριακή, 14 Ιούλιος 2019

Αδιανόητο! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr η Τζένη Μπαλατσινού παρατάει την τηλεόραση! Το τι ακριβώς συνέβη θα το μάθετε μόνο εδώ!

Διαβάστε το ρεπορτάζ του youweekly: 

Ζει τον έρωτά της στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια παρά το γεγονός πως με την μητέρα του δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά - μάλιστα το βλέμμα που τις έριξε στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν... "δολοφονικό" - πέρα από αυτό, όμως, στέκεται και στηρίζει τον πλέον άντρα της και οι αποφάσεις που παίρνουν για την ζωή της είναι σε κοινή γραμμή!

Γι αυτό, λοιπόν, άνθρωπος από το πολύ κοντινό της περιβάλλον μου αποκάλυψε πως η Τζένη αφού δεν ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μετά από μια συζήτηση που είχε με τον Βασίλη αποφάσισαν πως καλό θα ήταν για την εικόνα τους πλέον, αλλά και για την ψυχική τους ηρεμία, να αποσυρθεί από τα κανάλια η Τζένη!

Όπως μου ανέφερε, μάλιστα, η ίδια πηγή, η παρουσιάστρια σκέφτεται με την στήριξη του άντρα της να ανοίξει κάτι δικό της, να κάνει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτή τη νέα ζωή που έχει δημιουργήσει! Το τι θα ανοίξει κανείς δεν το γνωρίζει ακόμα, ούτε καν η ίδια,

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή