από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Ούτε λίγες ώρες δεν άντεξε...» - Τι πραγματικά συμβαίνει με τον κορωνοϊό και την υγεία του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Σάββατο, 21 Μάρτιος 2020

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/3) αναρτήθηκε είδηση στο διαδίκτυο σχετικά με την υγεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία αναπαράχθηκε από πληθώρα ιστοσελίδων. Συγκεκριμένα, η εν λόγω «είδηση» τόνιζε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω του κορονοϊού και πως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται, ενώ μάλιστα το δημοσίευμα έκανε λόγο πως μεταφέρθηκε στην μονάδα της εντατικής θεραπείας. 

Ωστόσο, αυτή η πληροφορία δεν ευσταθεί.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είναι βέβαιο πως μπήκαμε σε μία νέα εποχή. Θα δοκιμάσουμε τις αντοχές μας, τα όριά μας. Θα αναλάβουμε ευθύνες. Και θα πρέπει να αποδείξουμε στην πράξη πως είμαστε υπεύθυνοι όχι μόνο για τις πράξεις μας, αλλά και για αυτά που τελικώς δε θα κάνουμε. Εμείς, στον Ολυμπιακό μένουμε στο σπίτι. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Δεν αφήνουμε στην τύχη τους τα πράγματα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δε γίνονται ορθά. Παρεμπιπτόντως, κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Για την ακρίβεια, ούτε λίγες ώρες δεν άντεξε…».

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή