από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Πόσο κοστίζει το πρώτο τραπέζι στον Ρουβά στη Μύκονο

Ο Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς

Όλη η ντόπια και ξένη παρακμή θα είναι παρούσα
Παρασκευή, 15 Ιούλιος 2016

Η Μύκονος έχει αρχίσει ήδη να κινείται στους ρυθμούς του Σάκη Ρουβά και είναι έτοιμη να υποδεχτεί το «Summer Eclipse», αφού ο ίδιος θα παρουσιάσει ένα μουσικό υπερθέαμα στις 27 Ιουλίου στο Rakkan, στην παραλία Καλό Λιβάδι. 

Η εφημερίδα freddo αποκαλύπτει πόσο θα κοστίζουν τα πρώτα τραπέζια και όχι μόνο, σε ένα show συνώνυμο της παρακμής σε εποχές που ο ελληνικός λαός περνά δύσκολες στιγμές.

 Το κόστος των τραπεζιών

Στη ζώνη Α’ μια ανάσα από τον Σάκη Ρουβά, μόνο 8 τραπέζια των 12 ατόμων θα στηθούν μπροστά στη σκηνή των 25 μέτρων. Με ελάχιστη κατανάλωση 8.000 ευρώ, που θα τα έδιναν ούτως ή άλλως οι εκατομμυριούχοι που θα κάθονταν εκεί, το βασικό μενού θα περιλαμβάνει το «Summer Eclipse premium plateau» με 300γρ. χαβιάρι Μπελούγκα, 500 γρ. αχινό και ένα κιλό βασιλικά καβουροπόδαρα, δύο Armand de Brignac Brut Golf Magnum & μία βότκα Stoli Elit Magnum.

Με 1000 ευρώ λιγότερα στη βασική κατανάλωση, τα 8 τραπέζια της Β’ ζώνης περιμετρικά της σκηνής. Το μενού είναι το ίδιο βασιλικό με την Ά ζώνη.

Πέντε χιλιάδες ευρώ, δηλαδή 500 ευρώ το άτομο είναι η βασική κατανάλωση για 20 τραπέζια.

Στην τέταρτη έως έβδομη σειρά το πλατό έχει 300 γρ. χαβιάρι Oscierta, 500 γρ. αχινό και 1 κιλό βασιλικά καβουροπόδαρα, μια Moet Chandon Brut Imperial 3L και μία βότκα Stoli Elit Magnum.

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή