από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Βαρβιτσιώτης απαντάει για την έξαλλη ζωή και τη Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βαρβιτσιώτης την εποχή που... χάιδευε την Παππά

Ο Βαρβιτσιώτης την εποχή που... χάιδευε την Παππά

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ με την έξαλλη ζωή στη Μύκονο
Δευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 20:23

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στη RealNews, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, απάντησε, μεταξύ άλλων, και στο ζήτημα που είχε ανακύψει με αφορμή τις φωτογραφίες του από τη Μύκονο και στις κατηγορίες για προκλητική ζωή.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ξεκαθάρισε πως «ένας πολιτικός προκαλεί με τον τρόπο που πολιτεύεται και με τον τρόπο που διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα. Όχι με το πού και με το ποιον περνάει τις ελάχιστες στιγμές της προσωπικής του ζωής».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Βαρβιτσιώτης τονίζει ότι οι επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς επικεντρώνονται όλες στην προσωπική του ζωή. «Δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε προσπάθησα να εμφανίσω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Έχω επιλέξει να είμαι αυθεντικός. Να ζω τη ζωή μου ελεύθερος και χωρίς προκλήσεις. Γι’ αυτό και κυκλοφορώ δημόσια», ενώ προσθέτει με νόημα: «Όταν με αξιώσει ο Θεός και παντρευτώ θα αλλάξουν οι προτεραιότητές μου».

Το ότι ο σταθερός πυρήνας των πολιτικών -και όχι μόνο- που στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο να γίνει πρόεδρος της ΝΔ, ξημεροβραδιάζονται στη Μύκονο και προκαλούν με την πολυέξοδη συμπεριφορά τους, δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν… για τα δικαιώματα των πλουσίων παλεύουν άλλωστε οι άνθρωποι…altsantiri

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή