από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Όλες οι φωτογραφίες ντοκουμέντα των χλιδάτων κοινών διακοπών Άδωνι, Ευγενίας και Πρετεντέρη στη Μύκονο (ΦΩΤΟΣ)

Γελάει ο κόσμος

Γελάει ο κόσμος

Ο απολυτος διασυρμός για τον δημοσιογράφο που κατάντησε μπάτλερ και μούτσος της οικογένειας Γεωργιάδη
Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης έκαναν για άλλη μία χρονιά προκλητικές χλιδάτες διακοπές στη Μύκονο. Φέτος αντί για το... σκυλάκι τους, είχαν παρέα τον πρόθυμο Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος τους πήγαινε βόλτες με σκάφος, αφού είχε επιστρέψει από το κορφοβούνια της Κρήτης όπου έκανε τεμενάδες σε άλλα αφεντικά. Ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος σκούζει από το πρωί ως το βράδυ κατά της κυβέρνησης Τσίπρα, δεν κρύβεται. Κάνοντας τον μπάτλερ ή τον μούτσο της οικογένειας Γεωργιάδη, αποκαλύπτει μόνος του τους λόγους για τους οποίους ξεχειλίζουν από χυδαιότητα και ακροδεξιά ρητορική τα άρθρα του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος διατηρεί στενή φιλία με τον Άδωνι και την Ευγενία και όλοι μαζί έκαναν βόλτα με το σκάφος στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο σκάφος, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να κρατάει το τιμόνι και το ζευγάρι να απολαμβάνει την διαδρομή. 

Το ζεύγος ήταν τόσο ευχαριστημένο, ώστε η Ευγενία είπε στον Άδωνι: "Ο καπετάνιος - μούτσος ήταν πολύ καλός αγάπη μου. Να τον προσλάβουμε και του χρόνου". Ο Γιάννης Πρετεντέρης, με το γνωστό του χαμόγελο το οποίο λειτουργεί προδοτικά για τον βαθμό της ευφυίας του, αισθάνθηκε πολύ καλά για τις υπηρεσίες που προσέφερε. 

Δες τις φωτογραφίες από το tlife.gr - Δείτε τον αξιολύπητο δημοσιογράφο πως κορδώνεται. 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή