από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση για Κικίλια και Μπαλατσινού - Ποιος ενημέρωσε την αστυνομία πως...

Κικίλιας και Μπαλατσινού

Κικίλιας και Μπαλατσινού

Τρίτη, 03 Απρίλιος 2018

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη ολιγόμηνη σχέση της παρουσιάστριας Τζένης Μπαλατσινού και του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο πρώην υπουργός ενημέρωσε γραπτώς την Ελληνική Αστυνομία ότι αλλάζει διεύθυνση μόνιμης κατοικίας και επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι.

Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί εκτός απροόπτου και το τέλος της σχέσης που δεν έκλεισε ούτε ένα χρόνο, παρόλα αυτά σύμφωνα με τις μαρτυρίες του οικείου περιβάλλοντος του πρώην ζευγαριού, έφτασε ένα βήμα πριν τον γάμο.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί τον Απρίλιο και έκανε τις πρώτες του κοινές εμφανίσεις στην Πάτμο, τον Αύγουστο του 2017.

Οι δυο τους, λίγους μήνες αργότερα, είπαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα τη σχέση τους και μετακόμισαν μαζί στην οδό Στησιχόρου, στην περίφημη οδό Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ, στην πιο ακριβή περιοχή της Αθήνας, με ιστορικό παρελθόν φιλοξενίας μεγάλων ερώτων αλλά και μεγάλων και επεισοδιακών χωρισμών ζευγαριών της εγχώριας βιομηχανίας του θεάματος.

Φαίνεται ότι στην ίδια οδό έπεσαν οι τίτλοι τέλους και στη σχέση του ζευγαριού Κικίλια – Μπαλατσινού, εκτός αν το ζευγάρι διαψεύσει τις ως τώρα πληροφορίες.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή