από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Εξομολόγηση και αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από την κόρη του Λυκουρέζου για την Νατάσα Καλογρίδη

Λυκουρέζος και Καλογρίδη

Λυκουρέζος και Καλογρίδη

Κυριακή, 15 Απρίλιος 2018 17:15

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στη μία εξομολόγηση καρδιάς μιλάει για την σχέση του πατέρα της με την Νατάσα Καλογρίδη, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει ποιος άντρας συνδέει τις δύο γυναίκες.

«Θα ήταν εγωιστικό αν με ενοχλούσε. Ο χρόνος είναι σχετικός για τον καθένα και πότε νιώθει την ανάγκη να περάσει καλά. Τι πάει να πει 7 ή 5 μήνες; Ο πατέρας μου βιολογικά μπορεί να είναι μεγάλος, το λέει όμως η ψυχούλα του και η καρδιά του. Τον έβλεπα επτά μήνες μαραζωμένο, ζούσε και δεν ζούσε, περπατούσε με σκυμμένο κεφάλι μέσα στα νεύρα και τη μιζέρια, τον προτιμώ τώρα που είναι ευτυχισμένος…

Η Νατάσα είναι εκκεντρική μεν κοπέλα αλλά αληθινή. Από το να είχε μια δήθεν, καλύτερα με μία έξυπνη γυναίκα. Δεν ζούμε για τον κόσμο, στην οικογένεια μου δεν ζούσαμε ποτέ για τον κόσμο. Ο πατέρας μου δεν έχει κάτι να κρύψει, αν είχε θα τα έκανε και κρυφά. Δεν ντρεπόμαστε για τίποτα, δεν ντρέπομαι για τον πατέρα μου, δεν χρωστάμε σε κανένα και δεν μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι, ζούμε για εμάς…», είπε μιλώντας στο You Weekly.

Τις δυο κυρίες της συνδέει και κάτι άλλο. Στο παρελθόν είχαν στο πλευρό τους τον επιχειρηματία Γιώργο Μενεγάτο. Η Μαρία Ελένη είχε μαζί του δεσμό από το 1996, ενώ αρκετά χρόνια μετά ο Γιώργος Μενεγάτος και η Νατάσα Καλογρίδη είχαν ένα θυελώδη έρωτα. Στις 10 ημέρες της γνωριμίας τους, στην Ιταλία, ο επιχειρηματίας της έκανε πρόταση γάμου, ενώ παντρεύτηκαν 4 μήνες μετά στο δημαρχείο της Βούλας, κάτι που γνώριζαν ελάχιστοι φίλοι τους.

«Ήταν το ’96, όταν ήμουν με το Γιώργο Μενεγάτο. Αυτό μου έλεγε ο πατέρας μου αστειευόμενος. ‘’Είναι δυνατόν από όλες τις γυναίκες στην Ελλάδα να βρεθεί αυτή που ήταν παντρεμένη με έναν πρώην σου; Κουλό!’’. Επειδή για κάποιο λόγο γίνονται όλα, ευχαριστώ τη Νατάσα που βρέθηκε δίπλα στον πατέρα μου τη στιγμή που εκείνος κατέρρεε», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: mediamagazine.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή