από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Και ξαφνικά Στουρνάρας διέψευσε τον εαυτό του, τη ΝΔ και τους καναλάρχες για Καλογρίτσα, Αττικής και τηλεοπτικές άδειες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Στουρνάρας

Ο Γιάννης Στουρνάρας

Διέψευσε καναλάρχες και ΝΔ
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016

Πλήρως αποσυνδεδεμένη από την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών εμφάνισε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, την κατάσταση με τα δάνεια του Ομίλου Καλογρίτσα και την Attica Bank, διαψεύδοντας έτσι με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επιχειρηματολογία, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, της διαπλοκής, των καναλαρχών και της Νέας Δημοκρατίας, που επιχειρούσαν να συνδέσουν την δανειοδότηση του ομίλου "Τοξότης" με τον Ιωάννη - Βλαδίμηρο Καλογρίτσα, γιο του Χρήστου Καλογρίτσα, ο οποίος διεκδίκησε χωρίς να τα καταφέρει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. 

"Εμείς δεν βλέπουμε Καλογρίτσα αλλά ομίλους. Βλέπουμε «Τοξότης» στη συγκεκριμένη περίπτωση", δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας με κατηγορηματικό τρόπο, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη σχετικά με το αν ήταν σωστή η στάση της τράπεζας απέναντι στον κ.  Καλογρίτσα.

Συνεπώς ο Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας δεν εμφανίζεται στα στοιχεία της ΤτΕ για την Attica Bank. Άρα τα περί προβληματικών δανείων του υπερθεματιστή του διαγωνισμού για τις άδειες αποκαλύπτεται σήμερα ότι στόχευαν στο να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα για τον διαγωνισμό. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Γιάννης Στουρνάρας προχωρούσε σε τέτοιους είδους διαρροές. 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή