από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Τι αστέρια έχουν μαζέψει εκεί στο ΠΑΣΟΚ;

ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 22 Μάιος 2018

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει το ΠΑΣΟΚ για «το κατάπτυστο και συκοφαντικό δημοσίευμα», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «γνωστού περιθωριακού site με γνωστές σχέσεις και διασυνδέσεις με κυβερνητικά κέντρα και παράκεντρα, που καμία στολή παραλλαγής δεν μπορεί να κρύψει».

«Έχουμε ήδη κινηθεί δικαστικά όχι μόνο κατά των εντολοδόχων φυσικών αυτουργών, αλλά και των ηθικών αυτουργών», προσθέτει.

Το site Olympia υποστηρίζει στο δημοσίευμά του ότι: «Το ΠΑΣΟΚ που “έκαψε” τους εργαζόμενους στη Marfin, τον Σωκράτη Γκιόλα, τον Νεκτάριο Σάββα, τη μισή Ελλάδα κ.λπ. αγανάκτησε με τα φέιγ βολάν του Ρουβίκωνα».

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι αναμένει τις αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων γι’ αυτό το μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως το Olympia.gr ξεκαθαρίζει πως "Φυσικά το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε μπαλτάδες και πιστόλια, αλλά έχει απόλυτη πολιτική ευθύνη για αυτά τα γεγονότα, όπως ακριβώς καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για τα τρικάκια". Δηλαδή το Olympia.gr κάνει λόγο για πολιτική ευθύνη. Και επίσης είναι πρώτη φορά που πολιτικό κόμμμα προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά ιστοσελίδας. 

Τι αστέρια έχουν μαζέψει εκεί στο ΠΑΣΟΚ; Η κατάρρευση στις δημοσκοπήσεις οδηγεί σε πανικό...

Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή