από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Παράκρουση στον «Φιλελεύθερο» - Γιατί «έσκισαν» τον Θεοχάρη και γιατί ο άνεμος φυσάει προς τον... ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Φιλελεύθερος

Φιλελεύθερος

Παρασκευή, 25 Μάιος 2018

Με τον Χάρη Θεοχάρη τα «έβαλε» σήμερα η εφημερίδα Φιλελεύθερος, που -ως γνωστόν- στηρίζει φουλ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και όχι μόνο τα «έβαλε» μαζί του, αλλά τον ξετίναξε κανονικά. Για την ως σήμερα πορεία του, για την πολιτική του διαδρομή, για όλα.

Αφορμή του «ξεσπάσματος» αυτού αποτέλεσε μια ραδιοφωνική συνέντευξη του ανεξάρτητου βουλευτή, κατά την οποία υποστήριξε την ανάγκη της «δίκαιης ανάπτυξης» στη χώρα. 

Μόνο και μόνο η ατάκα αυτή, που όπως όλοι ξέρουμε αποτελεί κεντρική γραμμή και στόχο της στρατηγικής που έχει χαράξει ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε κάποιους να εκραγούν. Και να μιλούν για «κωλοτούμπα» του Θεοχάρη, καθώς ο βουλευτής φέρετε να είχε παρομοιάσει παλιότερα τη «δίκαιη ανάπτυξη» με ανέκδοτο!

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι πως το θέμα Θεοχάρη στο σημερινό Φιλελεύθερο μπήκε κάτω από τον εξής τίτλο: «Χάρης Θεοχάρης: Όπου φυσάει ο άνεμος πάει». Και αυτό έχει τη σημασία του.

Γιατί αν οι επιτελείς της εφημερίδας βλέπουν τον βουλευτή να λοξοκοιτά προς τον ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: σε άλλο σημείο μιλούν για «εμβάπτιση του Θεοχάρη στην “προοδευτική” κολυμβήθρα του “σοσιαλδημοκράτη” Αλέξη Τσίπρα») τότε είναι σίγουρο πως οι ίδιοι θεωρούν ότι ο άνεμος φυσάει προς τον… ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν ξέρουμε τι λένε για όλα αυτά στο Μοσχάτο.

Εκεί όπου ως εχθές παρουσίαζαν τον Θεοχάρη ως «χρυσή μεταγραφή για τον Κυριάκο», η οποία «ολοκληρώνεται από μέρα σε μέρα», ενώ πάνω σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση έστηναν σενάρια που έλεγαν ότι ο Θεοχάρης «μπορεί να φέρει το μισό Ποτάμι στη ΝΔ».

Φαίνεται ότι οι «σίγουροι» του Κυριάκου δεν είναι και τόσο… σίγουροι με τον Κυριάκο.

Φαίνεται, επίσης, πως τα ρήγματα στην προσπάθεια δημιουργίας ενός αντιΣΥΡΙΖΑ μπλοκ όλο και μεγαλώνουν.

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή