από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Για 5.000 ευρώ γίνονται ρεζίλι των σκυλιών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018 12:39

ΤΙ έγινε ακριβώς και βγάζουν αφρούς κάτι παιδιά στην οδό Πειραιώς; Ποιος τους χάλασε το κόλπο με τις μαϊμούδες και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν;

ΓΙΑΤΙ οι δημοσκόποι της συμφοράς που εμφάνιζαν τη διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε διψήφια νούμερα δεν έχουν πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς έχουν γίνει ουκ ολίγες φορές ρεντίκολο των σκυλιών.

ΑΥΤΟΙ που εκτίθενται είναι οι αρμόδιοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που στήνουν γκάλοπ μαϊμού για να εξαπατήσουν τον κόσμο.

Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ αυτή έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό αλλά το τελευταίο διάστημα επειδή ο Κυριάκος έχει ξεμείνει από στρατηγική κατέφυγε στις καφετζούδες που παριστάνουν τους δημοσκόπους.

ΤΟ κόλπο χάλασε όταν πραγματοποιήθηκε από σοβαρή εταιρεία μια μέτρηση με δεκαπλάσιο δείγμα απ’ αυτό που δήθεν χρησιμοποιούν οι αλμπάνηδες που για ένα πεντοχίλιαρο σου υπογράφουν ό,τι αποτέλεσμα επιθυμεί ο πελάτης.

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ αυτή εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται με λίγες μονάδες διαφορά. Βέβαια στην Πειραιώς άρχισαν να σκούζουν γιατί τελειώνει το παραμύθι με τη δήθεν δυναμική που έχει αναπτύξει η Ν.Δ. που μπορεί να την οδηγήσει ακόμα και στην… αυτοδυναμία.

ΜΕ τις μαϊμούδες μπορεί να εξασφαλίσει και αυτοδυναμία και ό,τι άλλο ποσοστό επιθυμεί ο Κυριάκος. Μόνο που στις εκλογές ψηφίζει ο κόσμος που δεν συνηθίζει να τρώει μπανάνες όπως οι δημοσκόποι της συμφοράς.

ΣΤΟ Μαξίμου καλά κάνουν και δεν ασχολούνται με τους απατεώνες της συμφοράς που εξακολουθούν να παριστάνουν τους δημοσκόπους παρά τα ρεζίλια που έχουν υποστεί.

ΤΟΥΣ έχουν χαρίσει στον Κυριάκο για να ανεβάζει με τα ψεύτικα γκάλοπ το ηθικό των Νεοδημοκρατών. Άλλωστε τους χρειάζονται ενέσεις αισιοδοξίας γιατί όλες οι προφητείες απ’ τις Κασσάνδρες της Δεξιάς αποδείχθηκαν παραμύθι.

ΠΗΓΗ: kontranews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή