από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δήλωση ΒΟΜΒΑ από κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ: «Η Ντόρα πήγε στον Ερντογάν επειδή έχει προσωπικές σχέσεις»

Ντόρα και Ερντογάν

Ντόρα και Ερντογάν

Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018

Ο βουλευτής της Ν.Δ., Κ. Καραγκούνης, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, κλήθηκε από τον συντονιστή του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη να σχολιάσει την παρουσία Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν. 

Ο Κ. Καραγκούνης δεν απάντησε στο ερώτημα αν η κ. Μπακογιάννη εκπροσωπεί επισήμως το κόμμα της στην ορκωμοσία, δήλωσε όμως ότι «υπάρχουν προσωπικές σχέσεις» και πηγαίνει ως βουλευτής της Ν.Δ. 

Στις επισημάνσεις του Τρ. Αλεξιάδη για τις προσωπικές σχέσεις με τον Ερντογάν, ο Κ. Καραγκούνη προτίμησε να ρίξει την μπάλα στη… Βενεζουέλα, κάνοντας λόγο για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον Μαδούρο. Ο Τρ. Αλεξιάδης σχολίασε επανειλημμένως ότι «ο Μαδούρο δεν έχει φυλακισμένους Έλληνες αξιωματικούς» χωρίς να πάρει απάντηση. 

Ο Κ. Καραγκούνης συνέχισε τις επιθέσεις, αφήνοντας υπονοοούμενα για υποσχέσεις της κυβέρνησης προς την Τουρκία να ανταλλάξει τους Έλληνες στρατιωτικούς με τους οχτώ Τούρκους, με τον Τρ. Αλεξιάδη να παρεμβαίνει και να επισημαίνει ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. υιοθετεί την ατζέντα Ερντογάν.

olympia.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή