από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η Ευγενία Μανωλίδου υποψήφια στις εκλογές με τη ΝΔ - Το σχέδιο του τρομοκρατημένου Άδωνι

Άδωνις και Ευγενία

Άδωνις και Ευγενία

Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018

Η πραγματικότητα είναι πως ο πραγματικός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης. Εξάλλου αυτός είναι που χαράσσει τη βασική στρατηγική στη Νέα Δημοκρατία, ενώ παρά την εμπλοκή του στα σκάνδαλα της Υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άβουλος και εξαρτημένος από τα μεγάλα συμφέροντα, αδυνατεί να τον απομακρύνει, να τον "παγώσει" ή ακόμη και να τον διαγράψει. 

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είχε επιστρέψει στην πώληση βιβλίων, αποκλειστικά. 

Έτσι - και ενώ το καλοκαίρι λόγω των εξελίξεων στο σκάνδαλο Novartis θα είναι ακόμη πιο θερμό για τον Άδωνι Γεωργιάδη - λέγεται πολύ έντονα πως ο ίδιος προωθεί την Ευγενία Μανωλίδου, την σύζυγό του δηλαδή, για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Ο βασικός λόγος της ιδέας αυτής είναι ο φόβος του Άδωνι Γεωργιάδη να μείνει εκτός βουλής, λόγω της κατάρρευσης της δημοφιλίας του που οφείλεται στην εμπλοκή του στα σκάνδαλα, ή ακόμη και να μείνει εκτός ψηφοδελτίων αν οι εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis επιβάλλουν κάτι τέτοιο. Έτσι ο Άδωνις θεωρεί πως θα πρέπει να εξαντλήσει οποιαδήποτε πιθανότητα ώστε μία βουλευτική έδρα να μείνει στην... οικογένεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο θλιβερός αυτός άβουλος αυτοφωράκιας των επιχειρηματικών συμφερόντων, αποκλείεται να χαλάσει το χατίρι στον Άδωνι Γεωργιάδη, στον οποίο χρωστά πολλά. 

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης σχεδιάζει την κάθοδο της Ευγενίας Μανωλίδου στην πολιτική. Το 2010 ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε αποκαλύψει: «Βλέπω την Ευγενία την Μανωλίδου που θα την πείσουμε με τον Άδωνι να κατέβει σε μία περιφέρεια»

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή