από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δείτε σε ποια ανακαινισμένη βίλα της χλιδής κάνει φέτος τις διακοπές του το ζεύγος των σκανδάλων

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα

Κυριακή, 12 Αύγουστος 2018

Διακοπές στην γενέτειρα του, την Κρήτη, κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγο του, Μαρέβα. 

Στην ανακαινισμένη (την οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Γκραμπόφσκι) βίλα των Μητσοτάκηδων, στο Ακρωτήρι, βρίσκεται και η Ντόρα Μπακογιάννη, με την κόρη της Αλεξία και τα εγγόνια της.

Οπως διαβάζουμε στο zarpanews.gr:

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκεται εδώ και τέσσερις ημέρες στα Χανιά με την οικογένειά του, μακρυά από κοσμικές εμφανίσεις λόγω του εθνικού πένθους και διαμένει στη βίλα των Μητσοτάκηδων, στο Ακρωτήρι, μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης.

Οι εργασίες εκτελέστηκαν με ταχείς ρυθμούς τον περασμένο χειμώνα, υπό την καθοδήγηση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και την προσωπική επίβλεψη και φροντίδα της συζύγου του, Μαρέβας, η οποία πέρασε μεγάλα διαστήματα στα Χανιά εξ αυτού του λόγου.

Κυριάκος και Μαρέβα, απολαμβάνουν ολιγοήμερες διακοπές στη βίλα ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πιθανότατα θα επισκεφθεί και φέτος κάποια εκκλησία του Ακρωτηρίου για την λειτουργία του Δεκαπενταύγουστου.

Παράλληλα στα Χανιά βρίσκεται εδώ και έναν μήνα περίπου η Ντόρα Μπακογιάννη, με την κόρη της Αλεξία και τα εγγόνια της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για την υποψηφιότητά της στο νομό Χανίων στις επόμενες εθνικές εκλογές, η οποία θεωρείται δεδομένη.

nonews-news.blogspot.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή