από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

ΣΑΛΟΣ: Ο Κυρανάκης αποκαλεί την κυβέρνηση «χούντα» επειδή τρέμει μήπως ο Άδωνις μπει στη φυλακή

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυρανάκης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυρανάκης

Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 16:45

Απίστευτες προκλήσεις σε βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος και του ελληνικού λαού από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο οποίος έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Κυρανάκης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 καταλόγισε στον Πρωθυπουργό κορώνες διχασμού και έλλειψη αυτοκριτικής, με φόντο το χθεσινό διάγγελμά του.

"Αυτά δεν τα έκανε ούτε η χούντα " δήλωσε ο  Κυρανάκης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να ελέγξει τη Δικαιοσύνη με φόντο τη διάταξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις προαγωγές στον Άρειο Πάγο Κατήγγειλε επίσης ότι κυβερνητικά στελέχη προαναγγέλλουν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα κάτσει στο σκαμνί".

Είναι αυτονόητο πως η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να πάρει θέση απέναντι στις δηλώσεις αυτές και να απομακρύνει από τη θέση του εκπροσώπου της τον Κυρανάκη, ο οποίος μάλλον αγνοεί τι θα πει "χούντα". 

Πάντως από χουντικούς, όπως ο Παττακός, δεχόταν αφιερώσεις ο καλός φίλος του Κυρανάκη, Άδωνις Γεωργιάδης για το μέλλον του οποίου εκφράζει ανησυχία. Επίσης μέντορας του Άδωνι ήταν ο Πλεύρης και καλός του φίλος ο Μάκης Βορίδης, που είχε διοριστεί από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή