από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Παραίτηση «βόμβα» που θα συζητηθεί

Ο Βασίλης Λεβέντης

Ο Βασίλης Λεβέντης

Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 17:34

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων – όχι όμως και από βουλευτής- υπέβαλε στον Βασίλη Λεβέντη ο Γιάννης Σαρίδης.

Αφορμή όπως αναφέρει για την κίνηση αυτή αποτέλεσε η στάση του βουλευτή της ΕΚ, Δημήτρη Καβαδέλλα, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αλλά και τα όσα είπε από το βήμα της Βουλή την Τρίτη.

«Η πολιτική μου ευθιξία και η διπλή ιδιότητά μου, του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και του γραμματέα της ΚΟ, με υποχρεώνουν να αναλάβω μερίδιο της ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους της ΔΕΘ αλλά και στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, μιας πόλης που εσείς και εγω διατηρούμε ισχυρότατους δεσμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Καβαδέλλας είχε συγκεντρώσει πλήθος χλευαστικών σχολίων, όταν σε επιστολή διαμαρτυρίας του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, παραδέχτηκε ότι η πρόσκληση που είχε λάβει ήταν για την ημέρα εγκαινίων της ΔΕΘ, αλλά ο ίδιος πήγε λόγω «κωλύματος» 4 ημέρες αργότερα και του ζήτησαν να πληρώσει σαν «κοινός επισκέπτης», ενώ κατά τα λεγόμενά του δεν είχε πάει για «να αγοράσει τρακτέρ και μπογιές», αλλά για να τιμήσει την Έκθεση και την πόλη ως βουλευτής...

nonews-news.blogspot.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή