από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Άγρια επίθεση από τα «Παραπολιτικά» σε στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη - Δείτε ποιος είναι

Μητσοτάκης και Κουρτάκης

Μητσοτάκης και Κουρτάκης

Τρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018 17:49

Σε μία ακόμη επίθεση κατά «γαλάζιου» προβεβλημένου στελέχους προχώρησε η ενημερωτική ιστοσελίδα «Παραπολιτικά», η οποία αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό της τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Αναλυτικότερα, τα «Παραπολιτικά» σε δημοσίευμα τους με τίτλο «Όταν ο Κυρανάκης αντιγράφει τον Άδωνι», καταφέρονται εναντίον του αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου αναφέροντας πως είναι «τεράστιο το κόστος για τη ΝΔ και προσωπικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από τις εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη».

Επίσης, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο κ. Κυρανάκης προκαλεί «επικοινωνιακή (και όχι μόνο) ζημιά» στη ΝΔ, καθώς υπό το άγχος της εκλογής του, «από μετριοπαθής έχει μετεξελιχθεί σε ένα πολιτικό που απλώς μιμείται τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη».

Μάλιστα, τα «Παραπολιτικά» χρησιμοποιούν και σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Κυρανάκη στον χαρακτήρα του οποίου «πλέον πέραν την αλαζονείας, κυριαρχούν η έπαρση και η αχαριστία», όπως τονίζουν.

Η περιγραφόμενη επίθεση από την πλευρά του εν λόγω εκδοτικού ομίλου όμως δεν είναι η πρώτη. Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του εκδότη των «Παραπολιτικών» και κουμπάρου της Ντόρας Μπακογιάννη, Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος προ ολίγων ημερών επιτέθηκε κατά του Κώστα Μπακογιάννη, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Να διεκδικείς το καινούργιο και να κάθεσαι δίπλα στον έμπορο όπλων, κολλητό του Καμμένου, δύσκολα επιτυγχάνειs τον στόχο σου. Ντροπη για τον Κώστα Μπακογιάννη να κάθεται δίπλα στον Χατζημηνά. Και απογοήτευση για όσους έχουν πιστέψει στο “νέο”».

Πηγαίνοντας λίγες ημέρες ακόμη πιο πίσω, ο ίδιος εκδοτικός όμιλος καλούσε τη ΝΔ να «κρύψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη». 

altsantiri.gr

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή