από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Καραμανλής... μίλησε και διέσυρε δημόσια τον Μητσοτάκη μπροστά σε επιχειρηματία

Καραμανλής και Μητσοτάκης

Καραμανλής και Μητσοτάκης

Τρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει ο Κώστας Καραμανλής για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για του λόγου το αληθές, την προηγούμενη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός συνέτρωγε σε ψαροταβέρνα με φίλο του επιχειρηματία ο οποίος, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, δραστηριοποιείται στα μέσα ενημέρωσης. Κάποια στιγμή ο επιχειρηματίας του μετέφερε την άποψη που έχει ο κόσμος της αγοράς για τον πρόεδρο της ΝΔ, η οποία, όπως του τόνισε, συνοψίζεται στο ότι «δεν έχει ηγετικές ικανότητες καθώς και ότι δεν τραβάει…».

Χωρίς να το πολυσκεφτεί, ο Κ. Καραμανλής φέρεται να του είπε: «Τι να κάνουμε; Αυτόν έχει σήμερα η παράταξη». Δηλαδή, με λίγα λόγια, «αυτόν έχουν, με αυτόν θα πάνε στις εκλογές» και αναλόγως του εκλογικού αποτελέσματος θα λάβουν τις αποφάσεις τους – τόσο ο «ιδιοκτήτης» της ΝΔ, που φυσικά δεν είναι άλλος από τον Κ. Καραμανλή, όσο και οι βαρόνοι της δεξιάς και της ακροδεξιάς πτέρυγας. Συμπερασματικά, ούτε ψύλλος στον κόρφο του Μητσοτάκη έτσι και επιβεβαιωθούν οι τελευταίες εκτιμήσεις (σοβαρών) εταιρειών δημοσκοπήσεων, οι οποίες δείχνουν ότι το ματσάκι έχει γίνει ντέρμπι και ουχί «περίπατος», όπως του λένε του Κυριάκου Θεοδωρικάκος και λοιπές επικοινωνιακές ομάδες…

documentonews.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή