από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα του Μητσοτάκη - Απάντησε η Ντόρα επειδή εκείνος ήταν... αγεννητος

Ντόρα και Κυριάκος

Ντόρα και Κυριάκος

Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 14:19

Άδειασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα της Βουλής και σε ευθυγράμμιση με το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» απάντησε στον πρωθυπουργό, υπερασπιζόμενη τα πεπραγμένα του πατέρα της κατά τα «Ιουλιανά».

Σε αντίθεση με τον αδερφό της και πρόεδρο της ΝΔ, η πρώην υπουργός απάντησε στους υπαινιγμούς του πρωθυπουργού αναφορικά με τα πεπραγμένα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κατά την αποστασία του 1965.

«Χθες ο κ. Τσίπρας, κουνώντας το δάκτυλο στον Κυρ. Μητσοτάκη, του είπε με την ¨κουτσογιώργεια λογική¨, ότι δεν δικαιούται να ομιλεί περί αποστασίας λόγω οικογενειακής κληρονομιάς» είπε και πρόσθεσε ότι αντιπαρέρχεται την φασιστική λογική της οικογενειακής ευθύνης.

«Για να απαντήσω εγώ στον πρωθυπουργό γιατί ο Κυριάκος ήταν αγέννητος εκείνη την εποχή και έχω μερίδιο της οικογενειακής ευθύνης» επισήμανε επικρίνοντας εμμέσως τη στάση του αδερφού της και υπερασπίστηκε τα πεπραγμένα του πατέρα τους κατά τα Ιουλιανά. «Είμαι περήφανη για τους δημοκρατικούς αγώνες του πατέρα μου από την κατοχή μέχρι τη δικτατορία των συνταγματαρχών. Εύχομαι το ίδιο να μπορεί να πει ο κ. Τσίπρας για το δικό του πατέρα» ανέφερε αναπαράγοντας εμμέσως όσα βρίσκονται στο πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας».

Με πληροφορίες από documentonews.gr

 

«

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή