από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Για 5.000 ευρώ κοροϊδεύουν τον Μητσοτάκη - Τι αποκάλυψε πασίγνωστος δημοσιογράφος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2019

"Μια μάλλον ανεξήγητη αισιοδοξία (δεδομένων των δημοσκοπήσεων…) όσον αφορά την έκβαση των εθνικών εκλογών επικρατεί στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό όχι μόνο στο επίπεδο των απλών στελεχών αλλά και της ηγεσίας.

Γνωστός δημοσιογράφος που είδε πρόσφατα τον Κυρ. Μητσοτάκη αποχώρησε από τη συνάντηση εντυπωσιασμένος, αλλά προπαντός έκπληκτος. Στη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Μητσοτάκης εμφανίσθηκε βέβαιος όχι απλά για τη νίκη στις εκλογές αλλά και για την αυτοδυναμία! Υπογράμμισε δε ότι με την αποτελεσματική διακυβέρνηση που θα ασκήσει η ΝΔ θα διαμορφωθούν οι συνθήκες για νίκη και στις… μεθεπόμενες εκλογές".

Τα παραπάνω αποκαλύπτει η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινδυνεύει να πάθει ότι είχε πάθει ο Αντώνης Σαμαράς. Μέχρι τις εκλογές του Μάη του 2012 οι συνεργάτες του παρουσίαζαν δημοσκοπήσεις που έδειχναν τη ΝΔ, τότε, να αγγίζει την αυτοδυναμία με ποσοστό τουλάχιστον 35%. Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι. Η ΝΔ πήρε μόνο 18%, όσο λέει σήμερα ο Νίκος Δένδιας ότι θα πάρει το κόμμα του Μητσοτάκη αν συνεχίσει να πορεύεται χέρι - χέρι με την ακροδεξιά. 

Ο Μητσοτάκης δεν τα καταλαβαίνει ολα αυτά. Τον κοροϊδεύουν εκείνοι που του πηγαίνουν δημοσκοπήσεις που κοστίζουν 5.000, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Kontranews. Διαβάστε ΕΔΩ

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή