από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Τα ντοκουμέντα: Ο Άδωνις βγάζει στη φόρα τις 7 φωτογραφίες του Τσίπρα απ’ τις Μαλδίβες (ΦΩΤΟΣ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 17:30

Όπως γνωρίζουμε από τη viral είδηση ο Άδωνης Γεωργιάδης ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter άρθρο όπου ο Γιώργος Τράγκας «αποκάλυπτε» μυστικό ταξίδι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες και ότι με παρέμβαση των ΟΥΚ, πλοίων του ΝΑΤΟ και του εμίρη του Κουβέιτ σώθηκε από το πραξικόπημα που έγινε αρχές Φεβρουαρίου του περασμένου έτους.

«Απίστευτη Αποκάλυψη: Πήγαν τα ΟΥΚ να διασώσουν τον Τσίπρα από τις Μαλδίβες στις οποίες έκανε μυστικά χλιδάτες διακοπές; (εικόνες)», ανέφερε το tweet του ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Οι απαντήσεις που έδειχναν ξεκάθαρα ότι η είδηση ήταν fake news ήρθαν άμεσα αλλά αυτό δε μας ενδιαφέρει καθόλου στην παρούσα φάση. Και αυτό γιατί το Menshouse βρήκε τις αποδείξεις που έχει στα χέρια του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αποδεικνύουν αυτό που υποστήριξε από την αρχή.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν πράγματι στις Μαλδίβες εκείνη την περίοδο, έκανε κρυφά χλιδάτες διακοπές και τα ΟΥΚ τον διέσωσαν σε μία άκρως μυστική αποστολή. Οι παρακάτω φωτογραφίες που βρίσκονται στα χέρια του πρώην υπουργού και τηλεπωλητή δείχνουν ξεκάθαρα όλη την αλήθεια.

menshouse.gr

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή