από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Η «χρεοκοπημένη» ΝΔ ρίχνει χρήμα με το τσουβάλι για τον Μητσοτάκη - Απελπισμένοι οι συνεργάτες του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 19:12

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να χρωστά – σύμφωνα με το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ – σχεδόν 220 εκατ. ευρώ στις τράπεζες, όμως όπως φαίνεται λεφτά για χορηγούμενες αναρτήσεις στην επίσημη σελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook υπάρχουν. Και μάλιστα μπόλικα.

Τους τελευταίους μήνες σχεδόν όλες οι αναρτήσεις του αρχηγού της ΝΔ (τοποθετήσεις, ομιλίες, video) στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο είναι χορηγούμενες και οι λόγοι αυτονόητοι.

Οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πλησιάσουν τα νούμερα που συγκεντρώνει η επίσημη σελίδα του Αλέξη Τσίπρα στο facebook αποφάσισαν να βάλουν το χέρι στο ταμείο του κόμματος και να προωθήσουν τις αναρτήσεις τους.

Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερα likes, μεγαλύτερη διαδραστικότητα ανάμεσα στη σελίδα και τους χρήστες (σχόλια, shares), γιατί έρχονται και εκλογές. Άλλες φορές οι social media managers του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ πλησιάζουν τους στόχους τους, άλλες πάλι όχι. Αν όχι, χορηγούν με περισσότερα χρήματα τις αναρτήσεις τους μέχρι να φτάσουν τα επιθυμητά νούμερα. Τόσο απλά.

Κατάφεραν, παρ’ όλα αυτά, να συγκεντρώσουν τα likes που θέλουν στην επίσημη σελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη ή όχι, όταν μάλιστα δεν έχει ούτε μία χορηγούμενη ανάρτηση εδώ και χρόνια στη σελίδα του Αλέξη Τσίπρα;

altsantiri.gr

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή