από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Χαμός ανάμεσα σε Αντώναρο και Ταχιάο - Τέταρτος στις δημοσκοπήσεις ο υποψήφιος με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟΣ)

Αντώναρος και Ταχιάος

Αντώναρος και Ταχιάος

Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019

Διαδικτυακός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ευάγγελου Αντώναρου και του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου.

Αφορμή τα καντρεχή σχόλια περί «πάτου» στις μετρήσεις που έκανε ο κ. Αντώναρος. 

Διαβάστε τις αναρτήσεις των δύο στο Facebook:

Αντώναρος:Όλα θα φανούν στην κάλπη. Ας μη βιάζεται ο φέρελπις υποψήφιος δήμαρχος που ο ίδιος προσωπικά έχει πιάσει προ πολλού πάτο όπου και παραμένει διαχρονικά: Το 2000 όταν ζήτησε την αποπομπή του κατοπινού πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔημοκρατίας. Το θυμάται φαντάζομαι -- κι ας θέλει να το ξεχνάει.

Ταχιάος: 

Δεν συνηθίζω να σχολιάζω ό,τι γράφεται για μένα, ούτε καν τα σχόλια στα ποστ μου. Παραβιάζω σήμερα αυτόν τον κανόνα γιατί προεξοφλώ ότι μέχρι τον πάτο, ο άνθρωπος αυτός έχει ακόμη πολύ δρόμο. Το να παριστάνει το παπαγαλάκι είναι απλώς μία πρώτη στάση στην πτωτική καριέρα του πρώην εκπροσώπου κι ας νομίζει ότι έχει κάνει στάση στην EIB.

To tweet μου:

Μήπως είναι καλύτερα, ο σύμβουλος Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων European Investment Bank Evangelos Antonaros να κάνει αυτά τα tweets την Δευτέρα για να ξεκινάει η βδομάδα με την δέουσα φαιδρότητα;

Αντώναρος:

Μαθαινω ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης που υποστηρίζεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάει πολύ καλά.

Είναι ήδη τέταρτος....Δεν είναι άσχημα...Εγώ περίμενα ότι δεν θα καβαντζάριζε την πέμπτη θέση...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή