από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

«Δικό του μαγαζί...» - Άγριος πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα σε Άδωνι και Χατζηδάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης

Τρίτη, 05 Μάρτιος 2019 11:52

Στο δρόμο προς τις εκλογές, θα φαντάζονταν κάποιος ότι στη Νέα Δημοκρατία, τα κορυφαία της στελέχη θα παραμερίσουν τις προσωπικές τους διαφορές για τον κοινό σκοπό, την εκδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία. Αμ δε! Όπως έμαθα από έναν ισχυρό παράγοντα του Μοσχάτου, η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο.. αντιπροέδρους του κόμματος, τον Κωστή Χατζηδάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, όχι απλά δεν μετριάστηκε, αντίθετα ξαναφούντωσε τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος Υγείας της ΝΔ. Ως γνωστόν, ο Χατζηδάκης είναι υπεύθυνος προγράμματος. 

Όταν γίνεται η παρουσίαση του κάθε τμήματος, είθισται να μιλάν στην εκδήλωση ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αντιπρόεδρος Χατζηδάκης και ο εκάστοτε τομεάρχης, όπως έγινε, πχ, στην εκδήλωση για την Παιδεία. Έλα όμως που στην εκδήλωση για την Υγεία μίλησε μόνο ο Κυριάκος και ο τομεάρχης Βασίλης Οικονόμου και όχι ο Χατζηδάκης. Το ερώτημα είναι «γιατί;». Σύμφωνα με τον «γαλάζιο» κατάσκοπο μου, υπήρξε αντίδραση από τον Άδωνι, που θεωρεί την Υγεία δικό του «μαγαζί». 

Έτσι, δεν θα επέτρεπε σε καμία περίπτωση να μιλήσει για το θέμα ο άνθρωπος με τον οποίο συγκρούεται στο Βόρειο Τομέα της ΄Β Αθηνών για την πρωτιά στις ερχόμενες εκλογές – αφού δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να βγει πρώτος στην περιφέρεια του. Την ερμηνεία του «γαλάζιου» φίλου μου φαίνεται να επιβεβαιώνει και η προ ημερών κίνηση του Χατζηδάκη να δεχτεί ερωτήσεις για το πρόγραμμα της ΝΔ στην Υγεία από το προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σημασία έχει ότι για ακόμα μία φορά «πέρασε» το βέτο του Άδωνι. 

Έθνος

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή