από τον Δημήτρη Μπεκιάρη

Ο Καμμένος διέγραψε τον Μπαλτάκο λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας με τους ΑΝΕΛ

Τάκης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος

Τάκης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος

Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2019

Την απόφαση να διαγράψει τον Τάκη Μπαλτάκο από τη «Δύναμη Ελληνισμού» έλαβε ο Δημήτρης Καμμένος, μετά την ανακοίνωση του πρώτου ότι θα κατέβει στις ευρωεκλογές με τους ΑΝΕΛ. 

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Καμμένος αναφέρει:

«Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, η Δύναμη Ελληνισμού συνεχίζει ακάθεκτη τον αγώνα της ένωσης όλων των πατριωτικών δεξιών κινημάτων με στόχο να αναχαιτιστεί η αριστερή λαίλαπα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί με όλους τους περήφανους Έλληνες με τη μεγάλη καρδιά, τους καθωσπρέπει οικογενειάρχες για να δώσουμε από κοινού μια νέα πνοή στον ελληνισμό. Συνεχίζουμε με σημαία μας την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και την Οικογένεια.

Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη συμμετοχικότητα και ευθύνη μας η διαφύλαξη των ύψιστων αξιών που συνεχίζουν να κρατούν όρθιο τον ελληνισμό.

Κατά συνέπεια την Παρασκευή ξεκινούν οι διαδικασίες αντικατάστασης του κ.Μπαλτάκου και της επιλογής νέου Γενικού Γραμματέα της Δύναμης Ελληνισμού.

Μπορεί να διαφωνώ στρατηγικά με τον κ. Μπαλτάκο ωστόσο, δεν μπορώ παρά να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία και να του ευχηθώ από καρδιάς να δικαιωθεί για την επιλογή του αυτή»...

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο Periodista.gr, αποδέχεστε τη χρήση Cookies Αποδοχή